top of page
Search
  • Writer's pictureVuk Kašić

Prvenstvo Hrvatske na otvorenom– Glina


Natjecateljska sezona 2018. na otvorenom završena je jučer Prvenstvom Hrvatske održanom u Glini uz sudjelovanje 150 natjecatelja iz 30 klubova. Streličarski klub Dalmacija nastupio je s osam natjecatelja/ica, svi u standardnom luku. Nažalost, seniorska ekipa u olimpijskom luku, trećeplasirana s dvoranskog prvenstva, zbog privatnih i poslovnih obveza propustila je ovo natjecanje i već sada započela pripreme za nadolazeću sezonu u dvorani. Vuk, Sina i Igor odlučili su i sljedeće godine pomrsiti račune konkurentima.

No, zato su dvije Ane, Kristina, Valentina, Robi, Vjeko, Ante i Ivan već sada pomrsili račune suparnicima u standardnom luku.

Zlato su odnijele Kristina za seniorke i Valentina za kadetkinje.

Srebrna je Ana Khan za kadetkinje i Vjeko za seniore.

Prošlogodišnja državna prvakinja i rekorderka Ana Bulić ove godine je brončana seniorka, a Ivan Stupalo je u borbi s klupskim kolegom i prošlogodišnjim prvakom Antom Babelijem, nakon dvoranske bronce osvojio brončano odličje i na otvorenom.

Drugi senior Robert Zaboš ostao je u raspucavanju za broncu „kratkih rukava“ na zadnjoj strelici. Tako blizu, a tako daleko. Nitko ne voli drvenu medalju.

Nakon iscrpljujućeg 9-satnog natjecanja na temperaturi većoj od 30°C slijedi zasluženi 15-dnevni odmor. Za neke je ovo natjecanje bilo posljednje u standardnom luku. Jesen donosi promjene i prelazak na olimpijski luk.

Čestitke svima na osvojenim odličjima i odličnoj atmosferi koja je vladala na dvodnevnom druženju.


37 views0 comments

Recent Posts

See All

Obavijest o početku treninga.

Stožer CZ RH i Vlada RH dopustili su treninge u dvorani od 1.3.2021. U skladu s tom odlukom UO SK Dalmacija donio je odluku o nastavku...

Odgođeni treninzi do jeseni

Obavijest za članove streličarske škole, Treninge u dvorani ćemo morati odgoditi do jeseni! Svi članovi koji imaju svoju opremu u klubu...

bottom of page